Kosenie trávy Považská Bystrica

Ponúkame kompletnú údržbu pozemkov, kosenie a mulčovanie trávy v Považskej Bystrici a celom okolí. Disponujeme profesionálnou technikou, ktorá sa nezlakne ani dlhšie neudržiavaných pozemkov. Vašu parcelu Vám vieme zmulčovať, prípadne kosiť zo zberom a odviesť pokosenú trávu do kompostárne.
Môžeme sa dohodnúť na pravidelnej údržbe Vašeho pozemku či jednorázovom kosení! Naše služby ponúkame pre firmy, bežných občanov, bytové spoločenstvá, školy, rekreačné strediská atď… Stačí nás kontaktovať a dohodnúť sa na spolupráci.

Čo ponúkame?

Vieme Vám ponúknuť kosenie formou mulčovania (najlacnejšia alternatíva) kedy ostáva tráva nadrobno rozsekaná na pozemku, rozsekaná tráva následne poslúži ako ekologické hnojivo a behom pár dní sa z pozemku prirodzene rozloží!
Vieme Vám ponúknuť kosenie zo zberom trávy a následným odvozom trávy do kompostárne.
Strmé svahy kde sa technika nedostane vieme pokosiť profesionálnymi krovinorezmi.
Extra zarastené parcely vieme vyklčovať a nálety zoštiepkovať!

Aké ďalšie záhradné služby ponúkame? 

Výrub stromov, frézovanie pňov, štiepkovanie konárov, čistenie pozemkov, strihanie živých plotov a tují, vertikutáciu a starostlivosť o trávnik,  zimnú údržbu.
Radi Vám pozemok pokosíme, vyčistíme, fotky našich prác: Kosenie a mulčovanie
Čo budeme potrebovať na predbežnú bezplatnú cenovú ponuku? Stačí nám poslať fotku pozemku, záhrady, miesto kde sa pozemok nachádza, o koľko m2 sa jedná.

Neváhajte nás kontaktovať! Tešíme sa na spoluprácu.
Tel: 0911 911 081 
E-mail: mail@ktn.sk

Zdielajte na